ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza la victòria del València contra el Granada

Per Alex Alfaro · 05 Novembre, 2023

El València ha guanyat per la mínima al Granada en el partit corresponent a la 12a jornada de LaLiga. El conjunt de Baraja s’ha imposat en un enfrontament marcat per la igualtat i les poques ocasions que han disposat ambdós equips. Tot i això, el club de Mestalla ha sigut capaç de sumar 3 punts clau amb un gol de Pepelu des del punt de penal.

Amb aquest resultat, el conjunt valencianista es situa 8º a la classificació lliguera amb 18 punts de 36 possibles.

Baraja ha parlat en roda de premsa on ha analitzat la victòria del València contra el Granada en un partit ni molt menys senzill. L’entrenador ha volgut destacar la importància de donar regularitat als bons resultats després de sumar en els últims 4 minuts.

Roda de premsa de Baraja

Valoració del partit: “Hem d’estar contents per la victòria. Això de hui ha sigut un espectacle de Mestalla. Guanyar en primera divisió és molt difícil. És un factor diferencial”

Esforç d’Hugo Duro: “Hugo Duro ha fet un esforç tremend. Pensàvem que no anava a estar amb l’evolució de la setmana. S’ha anat animant a poc a poc i suportant el dolor. Era important que estiguera”

Actuació arbitral: “No m’agrada parlar dels àrbitres. Pense que alguna cosa haurà vist, perquè ho tenia molt clar. Però entenc perfectament la reacció de Paco. No puc dir molt més perquè és una interpretació i el VAR tampoc li ha corregit”

Mosquera: “Mosquera té 19 anys, cal no oblidar-ho. Tenia clar que havíem d’apostar per ell. Li ha donat confiança i està donant una gran versió. Però l’important és seguir i aprendre amb humilitat”

Lesió d’Amallah: “Amallah ha sentit una punxada en el adductor. No podem valorar encara i espere que no siga molt. Estava començant a agafar minuts”

Objectiu: “El nostre objectiu al final és cada partit. No ens posem límits però sempre pensem en el següent. Hem de valorar el moment però hem de tindre el cap fred”

Discussió Hugo Duro – Paco López: “No conec el que ha ocorregut en el túnel de vestuaris. Hugo és un jugador competitiu i és normal que hi haja disputes. Són normals les paraules entre el central i el davanter. No se per què ho ha dit Paco”