ACTUALITAT  

Baraja analitza la derrota del València enfront de la Reial Societat

Per Alex Alfaro · 28 Septembre, 2023

Baraja ha parlat en sala de premsa i ha analitzat la derrota enfront de la Reial Societat. El València suma la seua segona derrota de la temporada a Mestalla i cau fins a la huitena posició amb 10 punts en 7 partits.

Superioritat: “En cap moment hem vist a ells superiors. Hem tingut les nostres opcions i a aprendre perquè en aquest tipus de partits no podem donar la possibilitat de no estar encertats en una acció”

Lesions:En cap moment hem vist a ells superiors. Hem tingut les nostres opcions i a aprendre perquè en aquest tipus de partits no podem donar la possibilitat de no estar encertats en una acció”

Plantilla curta: “És absurd parlar del que ja hem parlat moltes vegades. Tinc la plantilla que tinc i a partir d’ací tractarem de veure les coses que podem millorar. Hem d’aprendre que un detall marca la diferencia”

Àrbitre: “Ha sigut un partit complicat per a l’àrbitre. No faré valoracions sobre això”

Jesús Vázquez: “Hem passat dies complicats en el vestuari. Li recolzarem en tota la situació que està vivint i espere que estiga d’ací a poc amb nosaltres. És un xic excepcional i un jove amb un futur brillant”

Almeida:  “Almeida és un jugador molt important per a nosaltres. Hi ha jugadors que els costa trobar el seu moment de forma i treballem en això. Venia de competir a Almeria. Esperem que recupere el seu nivell”

Jugadors lliures: “No estic pensant en el mercat de jugadors lliures. Cal centrar-nos en els jugadors que tenim i hi ha jugadors del filial que estan treballant molt i hauran de donar un gran nivell quan els arribe el seu moment”