Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  FITXATGES  

Aziz Yildrim (President Fenerbahçe): “Nani va al València”

Per Blanquinegres · 28 Juny, 2016

El màxim mandatari del Fenerbahçe i equip que compta amb la possessió de Luis Carlos Almeida, més conegut com a Nani, va pronunciar ahir durant un sopar unes paraules que podrien dir molt i significa més encara de cara als pròxim dies o hores en el que a l’operació Nani es refereix.

El Senyor Yildrim a un sopar de la Asociació Fenerbahçe 2000 va repassar sense cap tipus de mirament els moviments previstos per l’entitat que presideix en quant a moviment de mercat pertoca. A favor de la llum verda que es puga produir en torn al fitxatge de Nani pel València CF, el seu president va ser contundent al afirmar que, el que encara pot dir ser futbolista seu, marxarà cap a València en este estiu.

Estes declaracions apareixien en mig d’una operació que el VCF tracta de tancar avançant-se a tots els possibles rivals que poden aparèixer després de la bona actuació que el luso està realitzant amb la seua selecció, ja classificada per als quarts de l’Eurocopa. A més també d’eixa clàuslua de 8,5 milions que caduca d’ací dos dies, el 30 de juny.