Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Avança la negociació per Omar Alderete

Per Blanquinegres · 05 Juliol, 2021

Omar Alderete té moltes paperetes per a ser jugador del València CF la pròxima temporada. El club de Mestalla, a petició de José Bordalás, porta setmanes treballant en la incorporació de l’internacional paraguaià, que ja té les maletes preparades per a viatjar a València, tal com informa el periodista Héctor Gómez en Golsmedia.

L’acord amb el jugador és total des de fa dies, ja que una telefoneada del tècnic alacantí va ser determinant perquè el central del Hertha de Berlín es decantara per jugar en el club valencianista. Una vegada finalitzada la Copa Amèrica per a la selecció paraguaiana, les mirades se centren en els dos equips, que continuen negociant per a arribar a un acord al més prompte possible.

La clau de l’operació està en la fórmula de la cessió

Peter Lim ha donat, de nou, l’ordre de gastar el mínim. Per això, l’operació està encaminada perquè siga una cessió. No obstant això, ací és on arriben les diferències entre els dos clubs. El València CF està intentant que siga una cessió sense opció de compra, mentre que els alemanys volen incorporar en l’acord l’obligació de compra si Omar Alderete juga un determinat nombre de partits a les ordres de Bordalás o si el club de Mestalla es classifica per a Europa, unes circumstàncies que des del València CF tampoc veuen amb mals ulls. Excepte sorpresa, l’acord arribarà a bon port. Qüestió d’hores.