Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València retarda encara més els terminis del Nou Mestalla

Per Blanquinegres · 05 Gener, 2023

Les pròximes setmanes seran claus en el Nou Mestalla i és que es definirà quina serà la base legal amb la qual es reprendran, en el cas que ocórrega algun dia, les obres de l’estadi situat en Corts Valencianes. Tal com ha informat El Desmarque, el València espera tindre el Conveni del Nou Mestalla en aproximadament un mes i que siga el document final sense més debats. No obstant això,  no entra en els terminis que va donar l’Ajuntament de València que va estipular el dia 11 de gener com una data límit per a rebre una resposta per part del club. En cas contrari, les autoritats es guardaven el dret a aprovar les fitxes urbanístiques i continuar de manera unilateral el procés.

El València justifica el retard, segons este mateix mitjà de comunicació, argumentant què necessiten temps perquè la resposta siga precisa en tots els punts proposats per a l’Ajuntament: fases, aforaments, terminis, dates i solucions tècniques per a totes les peticions municipals. Tots els departaments del club volen tindre redactat de forma molt precisa tots els detalls de l’acord per a evitar més debats. No volen que el procés s’allargue més i per això volen que tot quede molt clar. Ara caldrà veure la flexibilitat de la institució quant als terminis i com va agafant forma un conveni que difícilment podrà estar aprovat abans del pròxim estiu.

Reunió a tres bandes entre Juan Roig, Ximo Puig i Lay Hoon

El Nou Mestalla va ser un dels temes principals del menjar de directives que va tindre lloc en les hores prèvies del partit entre el Vila-real i el València del passat dissabte 31 de desembre. Tal com ha avançat la Cadena SER, Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, va estar present en l’acte, a més de Juan Roig, amo del València Basket i germà del president del Vila-real Fernando Roig.

Pilar Bernabé, delegada del Govern en la Comunitat València, també va ser una de les presents en el menjar, i segons han assegurat alguns dels presents, va realitzar moltes preguntes referents al futur estadi del València C.F.

Juan Roig també va parlar molt i principalment va relatar a Lay Hoon les dificultats per les quals ha passat València Basket per a construir el Roig Arena, futur pavelló de València Basket. La conversa en anglés va tindre un caràcter desenfadat i molt cordial entre totes les parts.

Foto: Valencia Plaza

Foto: Valencia Plaza

També va haver-hi compromisos, l’enèsim per part de la presidenta Lay Hoon en este aspecte. El president de la Generalitat li va preguntar a Lay Hoon si esta vegada el club va de debò amb el tema de l’estadi, i la presidenta del València no va dubtar a assegurar que així era i va demandar ajuda per part de les autoritats. Per tant, Meriton va deixar novament en el menjar la intenció de complir amb els deures i les tasques que marca el conveni.

El València ha de respondre al conveni en els pròxims dies, en cas contrari l’Ajuntament tindrà llum verda per a aprovar les fitxes urbanístiques. Per tant, més enllà del mercat de fitxatges i de la volta de la competició futbolera, el Nou Mestalla serà un dels temes de major interés al llarg d’este mes de gener.