La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València li ofereix cobrar 155k a Javi Jiménez
,

El València li ofereix cobrar 155k a Javi Jiménez

COMPARTIR

-->

El València es troba valorant alternatives a Herrerín. Tot apunta al fet que finalment no continuarà en el club i no passarà el període de prova.

Un dels candidats més forts per a vindre a València en lloc d’Herrerín és el portera Javi Jiménez.

Segons ha informat Tribuna Deportiva, el València va contactar dimarts passat amb Javi Jiménez. Segons l’aparaulat, s’estaria negociant un contracte fins a juny de 2023. A més, se li ha oferit el salari mínim de primera divisió que és el de 155000 euros.

En cap cas ocuparia un rol de segon porter. Signaria com a tercer porter després d’un període de prova i tindria la funció principalment d’ajudar a la resta de companys de porteria per a pujar la competitivitat.

Soler parla amb transparència 

L’eixida de Carlos Soler va ser una de les més doloroses durant estos anys. El capità del València finalitzava contracte el pròxim 30 de juny de 2023 i les diferències entre la seua agència de representació i el club havien sigut grans. No obstant això, com hem repetit en este periòdic, les diferències entre tots dos mai han sigut només un aspecte econòmic, que també, sinó també de projecte i de futur del club.

En una entrevista a RNE en el programa “La Gaceta”, Soler explica els motius pels quals va marxar cansat de ser acusat respecte a que la seua eixida va ser per diners.

“Si et dic la veritat, jo sempre em vaig voler quedar però òbviament amb una sèrie de condicions, no sols econòmiques, que sembla que tota la gent pensa això. Havien diferències respecte als anys de contracte i un projecte seriós i veig que durant tot el procés de renovació el club no s’acosta a això. Jo em mantinc ferm en eixa decisió perquè així ho crec i intente defensar lo meu. Al final arriba l’oferta del PSG, el club acceptava eixa oferta i em deixava marxar”