Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El missatge d’acomiadament de Yunus Musah al valencianisme

Per Alex Alfaro · 04 Agost, 2023

El València CF traspassa a Yunus Musah a l’AC Milan. El club de Mestalla ha fet oficial a través d’un comunicat la venda del futbolista nord-americà al quadre rossonero. Yunus Musah signarà per l’AC Milan fins a juny de 2027.

Després de diversos dies de negociacions, l’AC Milan finalment va aconseguir convéncer al València CF per a fitxar a Yunus Musah a canvi d’una quantitat que ronda els 20 milions d’euros.

El futbolista va aterrar a Itàlia la nit del dijous i ja és jugador de l’AC Milan aquest divendres després de superar el pertinent reconeixement mèdic i signar el seu nou contracte.

D’altra banda, Yunus Musah també ha volgut acomiadar-se del valencianisme: “M’agradaria donar les gràcies. A tots al València per les 4 temporades que vaig arribar a ser jugador del València. Estic molt agraït pel president i els entrenadors que vaig tindre que em van donar la oportuntat de començar la meua carrera sènior. Tinc tants records bells i grans companys d’equip que puc dir que són els meus amics. Jugar a Mestalla va ser realment una experiència inoblidable i això es deu al suport que rebem de tots els apassionats aficionats del València que animen al seu equip. Les paraules no poden expressar l’agraït que estic d’haver representat a aquest club. Molta sort en el futur i amunt valència”