ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Paulista serà el capità contra el Girona

Per Alex Alfaro · 02 Desembre, 2023

El València presentarà diverses cares noves en l’onze que disposarà demà Rubén Baraja en Montilivi per a enfrontar-se al líder de la categoria, el Girona. L’entrenador val·lisoletà es veurà obligat a cobrir alguna baixa i també prepara alguna sorpresa en l’onze. En el capítol de baixes destaca la del capità José Gayà, afligit de molèsties musculars.

L’alacantí no ha entrat en la convocatòria i Baraja haurà de decidir entre Jesús Vázquez i Yarek per a cobrir la seua baixa. Vázquez fa molt que no juga a causa d’un trastorn neuromotor encara que ja ha entrat en les convocatòries. per això, el normal és que siga Yarek qui ocupe la banda esquerra malgrat que és habitual central.

D’altra banda, Fran Pérez ha viatjat a Girona afligit d’un procés febril que li ha impedit acabar l’entrenament aquest matí. El futbolista de la pedrera sí ha viatjat a Girona i està en perfectes condicions per a jugar. El seu lloc en la banda dreta el va a ocupar Foulquier i aposta pel doble pivot, encara que té més opcions el marroquí.

El capità hui

Gayà no ha pogut estar hui en la convocatòria. Per este motiu, Paulista serà el capità en Girona. La llista de possibles capitans la completen Diakhaby i Jaume Domenech.