ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix quan torna l’equip als entrenaments

Per Alex Alfaro · 15 Novembre, 2022

Els jugadors que no disputen el mundial ja han emprés una sèrie de dia de vacances. És més, després de la victòria enfront del Betis, Gennaro Gattuso va decidir ampliar el número de vacances i finalment tindran fins a un total d’11 dies. L’equip tornarà al treball dimarts que ve 22 amb les piles carregades i per davant cinc setmanes abans que torne l’activitat lleugera.

És per això que molts dels jugadors han decidit marxar-se molt lluny de València per a desconnectar. Alguns d’ells ho han compartit a través de xarxes socials, especialment Instagram, i és per això que podem conéixer on passaran alguns dies allunyats del món del futbol.

Coneix quant tornen els jugadors

Com bé va dir Almeida en zona mixta en finalitzar l’últim partit de lliga, Gattuso havia donat als seus jugadors més dies de “feria” (vacances). I és que tal com ha pogut saber Blanquinegres, no està previst que la plantilla entrene fins dissabte que ve 26 de novembre. A més, Gattuso tornarà a la fi de setmana ja que no torna directament a València i passarà uns dies de vacances fora de la ciutat.

Marcos André es marxa a Brasil

 

Marcos André ha preferit marxar-se a casa, a Sao Lus, al Brasil. El brasiler ha compartit algunes fotos en pub’s nocturns encara que molts aficionats també han tingut l’oportunitat de fotografiar-se amb el davanter valencianista a l’hotel en el qual es troba allotjat a la vora de la mar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

André Almeida aprofita per a anar a Portugal

Almeida ha preferit aprofitar les vacances que ha donat Gattuso per a també anar a casa, a la seua natal Portugal, però ell preferix passar les vacances sense marxarse molt lluny de la pilota ja que ha sigut un dels espectadors del Vitória Guimaraes, antic equip seu, en la victòria 1-0 al Martítimo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herrerín aposta per París

Herrerín ha sigut més clàssic sobre aquest tema i ha marxat a París en les seues vacances. A través del seu Instagram ha publicat una foto en la famosa Torre Eiffel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toni Lato viatja a Dubai

Toni Lato va tractar de viatjar durant el matí d’ahir, no obstant això la pista de Manises va estar tancada durant més de tres hores. És per això que durant el dia de hui ha emprés el llarg viatge cap a Dubai. Mentrestant, a Singapur es decideix el seu futur valencianista amb la reunió que mantenen Peter Lim amb la cúpula valencianista

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lino tria Tanzania

Lino també marxa lluny i tria les platges amb aigües cristal·lines i amb arena blanca de Tanzània. El jugador de l’Atlètic de Madrid és dels pocs que, al costat de Mamardashvili i Thierry que ha sigut titular en les tretze partits de lliga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thierry viatja amb els elefants de Tailandia