ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cavani veu amb bons ulls jugar en Boca quan isca del València

Per Alex Alfaro · 20 Octubre, 2022

Cavani està sent una de les figures més importants al València durant els últims partits. Marque o no, la seua presència en el terreny de joc marca la diferència. Els dos gols enfront de l’Elx i la rematada de cap contra el Sevilla li estan col·locant com un dels davanters referència i titular indiscutible amb *attuso.

No obstant això, en una entrevista concedida als companys de la ESPN i que recull El Desmarcatge parla sobre el seu futur i la possibilitat d’anar a Boca una vegada finalitze la seua etapa amb el València.

“La veritat que Boca sempre és un desafiament per a tot jugador. És algo bonic viure l’experiència de jugar i formar part d’eixe club. Ara vaig decidir per Espanya, estic ací i veurem. Si un està fort com per a competir a alt nivell, es pot de tornada obrir eixa possibilitat”

“Després també veurem si un realment està forta i va o diu ´bo, fins ací vaig arribar. “Anar a eixe club i no estar físicament per a competir i donar el millor com a un li agradaria, ahí segurament un farà un pas al costat. Però sempre hi ha un temps, sempre hi ha un moment que es pot donar”.

Raó per la qual va escollir el València

Nosaltres teníem l’objectiu de vindre’ns a Espanya, volíem viure l’experiència de jugar en esta Lliga i com un és una persona bastant pacient, a poc a poc va anar passant el temps i es van anar obrint portes. En el moment en el qual es va obrir esta porta, un ja va començar a imaginar-se una mica ací.

Un sap el que significa i el que és València. És un club amb una gran afició, que quan el nomenes sona a club gran i a totes eixes coses que et fan vibrar i que m’han fet jugar al futbol. Prenem la decisió que volíem i per això estem contents i feliços.

Se sent que el València és un club amb ambicions, amb ganes de lluitar i barallar contra els més grans. Arribar a Europa ha de ser un objectiu per a un club com el València, clar que sí. Assumisc la responsabilitat de saber que darrere de mi hi ha una carrera i una experiència que puga ajudar molt a l’equip, però no com a pressió. 

La figura Gattuso

Segurament haurà millorat molt, però manté eixe foc que tenia com a futbolista el manté com a entrenador. Em va tocar creuar-me amb ell i enfrontar-me diverses vegades. Però sí que ho viu el futbol molt intens i crec que en el futbol es necessita això. Es necessita gent que treballe bé, però es necessita també gent amb experiència com la té ell, un guanyador com ha sigut ell i que transmeta el futbol d’eixa manera. 

Que el futbol és passió, és viure’l així, jo el sent almenys eixa forma. Segurament ho haurà de millorar a la seua forma, a vegades, de manifestar-se i altra perquè el futbol ha anat canviant amb els anys. Però crec que és molt bona i més per a un club com este que té eixes ganes i ambicions de créixer.