Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Arambarri no juga en el debut del Getafe de Míchel

Per Gerard Gálvez · 16 Juliol, 2021

Els partits amistosos ja han arrancat. Els primers partits de tots els equips per a començar a agafar la forma i el ritme competitiu poden deixar entreveure algunes coses de l’entrenador, malgrat que res del vist en el terreny de joc siga molt significatiu. El Getafe va debutar ahir, enfront de l’Eivissa, en un partit en el qual no va jugar Arambarri.

Sense jugar en el primer partit

Míchel, nou entrenador del Getafe després de la marxa de Bordalás, va decidir apostar per dos equips diferents en cada part. No obstant això, Arambarri no va jugar en cap de les dues parts. En la primera va debutar Carles Aleñà, mentre que en la segona el valencià David Timor va ser l’encarregat del centre del camp del Getafe. Al costat d’ells, jugadors joves de la pedrera del club.

Opció molt difícil

El migcampista uruguaià és el principal objectiu de Bordalás per al seu València. L’entrenador el considera peça important per al seu equip, però el preu que posa el Getafe és impossible per al València. Mentre el club de la capital es remet a la clàusula del jugador (25 milions), a València continuen apostant per operacions amb menor cost per al club, ja que consideren impossible gastar tanta quantitat de diners.

Alternativa Lerma

Davant la dificultat de fitxar l’uruguaià, el València s’ha fixat el Lerma, qui està més receptiu a eixir del Bournemouth i recalar en una ciutat que ja coneix. El preu podria rondar els 10-15 milions, malgrat que el València busca una cessió.