ACTUALITAT  

Antonio Rudiger haurà de declarar davant la jutgessa pel “Cas Vinicius”

Per Alejandro Fernandez · 26 Septembre, 2023

El “Cas Vinicius” encara no té una resolució definitiva i és que el futbolista brasiler no va comparéixer en primera instància perquè estava gaudint de les seues vacances als Estats Units. Amb la compareixença de Vinicius ajornada, un altre jugador del Reial Madrid haurà de declarar davant la jutgessa pels fets ocorreguts a Mestalla.

Antonio Rudiger serà qui declararà en el mes de novembre pel “Cas Vinicius”. LaLiga ha sigut qui ha sol·licitat que el central madridista declare per a saber si es va sentir perjudicat pels suposats càntics racistes d’uns aficionats del València a Vinicius. LaLiga ha inclòs a Rudiger dins del procés judicial després d’analitzar i examinar la documentació que disposaven.

Segons ha informat el periòdic Las Provincias, si Rudiger confirmara que es va sentir víctima dels suposats insults racistes per part d’un dels tres implicats en el procés, la seua declaració s’afegiria a la documentació de la fase d’instrucció. Després d’això, se citaria a declarar una altra vegada a l’acusat perquè manifeste la seua versió.

El procés judicial continua obert i a l’espera que Vinicius declare davant la jutgessa. Si el futbolista brasiler del Reial Madrid no declarara en la segona data s’arxivaria la causa perqué la declaració de Vinícius és imprescindible. 

Pels fets ocorreguts en el partit contra el Reial Madrid a Mestalla, el Comité d’Apel·lació de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va sancionar al València amb el tancament de la Graderia d’Animació de Mestalla cinc partits, que finalment van ser tres, i una multa econòmica de 45.000 euros, que finalment es van reduir a 27.000 euros.