+  PRIMER EQUIP  

Antonio Barragán podria haver tancat la seua renovació

Per Blanquinegres · 28 Octubre, 2014

El lateral dret valencianista podria haver arribat a un acord amb el club blanquinegre per tal d’ampliar el seu contracte fins al 2017 segons ha informat Alberto Santamaria.

 

Antonio Barragán podria haver arribat ja a un acord per tal d’estendre la seua vinculació amb el València CF fins al 2017, 2 anys més, segons va informar anit Alberto Santamaria al programa de Sillas Gol de Tv Mediterraneo.

El València CF amb el cap lliure de problemes socials, ja pot començar a dedicar-se al 100% a facetes purament esportives. Pareix que el primer moviment que realitzarà el club de la ciutat del Túria, serà fixar el carril defensiu dret. Amb esta proposta, que segons el company, Alberto Santamaria, ja esta tancada, l’entitat de Mestalla reafirmaria la seua travessa de confiar en el jugador gallec, reafirmada esta temporada per Nuno cada cap de setmana als seus onzes.

El València, amb este moviment, demostra que ja esta posant en marxa la nova era encetada el passat dissabte i de segur les renovacions tan anhelades per el club aniran tancant-se al llarg de les pròximes setmanes o mesos.