Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Anil Murthy: “Quan arribe el moment, ens asseurem i ens riurem d’açò”

Per Alex Alfaro · 27 Juny, 2022

Anil Murthy continua amb el seu gira d’entrevistes en els mitjans de comunicació de la seua confiança tractant d’explicar l’ocorregut en els anys de nefasta gestió al capdavant del València. Esta vegada el torn ha sigut del “The Straits Times” on s’ha produït un canvi en les seues argumentacions. Ara, segons ell, la seua dimissió va ser provocada pel constant assetjament i els àudios no van tindre res a veure.

Àudios de Superdeporte

“No estic boig. El que vaig dir va ser que si ciutats com Liverpool i Newcastle, que són fredes i grises, poden tindre un suport tan fervent i ser una marca global, per què una ciutat assolellada com València no pot ser igual? Hem d’aprofitar el nostre avantatge per a convertir-nos en un vertader destí futbolístic”
 
Sobre este tema, Anil Murthy va preguntar als seus representants legals i li van respondre que no valia la pena denunciar ja que la llei espanyola permetia aquest tipus d’accions.
 

Lim és un aficionat

Anil Murthy assenyala que eixa declaració es va malinterpretar. Ell va dir que Peter Lim és un “aficionat”, quan el que volia dir és que “era un gran fanàtic del futbol”. A més, va explicar que mai havia amenaçat amb matar a jugadors.

La seua eixida

Al gener havia decidit marxar-se de València i tornar a casa amb la seua dona i el seu fill xicotet. A més, assenyala que es va trobar a la seua casa cartells en els quals s’amenaçava amb matar al seu fill xicotet a l’ascensor de la seua casa.
 
“Vaig fer informes policials i em van dir que són amenaces buides. Puc acceptar-les com a amenaces buides per a mi, però no puc córrer el mateix risc per la meua família”

 

La gent sap on visc i, encara que puc pensar que la majoria dels adults estan entenimentats, no hi ha res que impedisca que un adolescent menys raonable faça una cosa irreversible. Vaig començar a tindre malsons que una cosa dolenta li anava a passar al meu fill, i ja va ser suficient”

 

Anil Murthy no modificaria res del que va fer

“Quants singapurenses poden afirmar haver dirigit un club europeu de primer nivell?”

 

Consell a Lim

“El que necessita tindre al seu voltant són professionals amb l’experiència adequada per a recomanar-li les decisions correctes, perquè puga aprovar o no aprovar.

 

“Lo complicat va ser quan vam perdre al nostre CEO i director esportiu, i jo també vaig assumir aqueixes funcions”

Marcelino

“Marcelino va guanyar la Copa del Rei, però al final es va passar de la ratlla criticant a la gestió, una cosa que ja tenia en els seus anteriors clubs, i vam haver de deixar-ho anar”

Jaime Ortí

“Estan contents quan l’equip guanya, i molestos quan la pilota no entra. Jaime Orti era el president del València quan va guanyar dues lligues, i encara hi havia gent que protestava contra ell”.

Relació amb Lim

“Estic 100 per cent segur que ell sap que tot això és fals. Estic segur que ara està enfocat a manejar la transició i estic segur que parlarem en algun moment. Vaig treballar per a ell durant sis anys i estic segur que la relació no s’ha trencat.

 

“Estic segur que està decebut amb el sensacionalista que s’ha tornat això, com s’han desenvolupat les coses a partir d’aquestes filtracions d’àudio falses… però quan arribe el moment, tots ens asseurem i riurem molt”.

Vertaders aficionats

“Este persones mereixen exactament el club que tenen. Em sent trist pels vertaders fanàtics que només volen veure i gaudir el futbol, ​​però ara estan patint”.