+  PRIMER EQUIP  

André i Vezo son les novetats a l’última prova

Per Blanquinegres · 02 Octubre, 2015

El VCF continua carregant esforços per tal de preparar la visita de diumenge a Bilbao. Una visita que podria tancar una setmana redona després de tots els problemes de no fa tant de temps amb la primera victòria al nou San Mamés.

Hui Nuno Espírito Santo, ha començat a perfilar el que pot ser l’onze que dispute els 3 punts a les 16h. Un onze que variarà de l’últim que va presentar-se a Gerland (Lió), principalment motivat per les absències en forma de lesions. Amb Aymen Abdennour i Enzo Pérez, fora de la dinàmica de grup, el tècnic portuguès ha treballat amb Rubén Vezo per a substituir al tunisià i André Gomes per acompanyar a Parejo al centre del camp.

La resta de l’onze assajat hui a la Ciutat Esportiva de Paterna no difereix un àpex del que va vèncer dimarts passat davant l’Olympique de Lyon gràcies al superb gol de Soso Feghouli. Jaume, Cancelo, Mustafi, Orban, Parejo, Javi Fuego, Piatti, Negredo i Feghouli continuarien als plans del preparador valencianista per tal de sumar la 3a victòria consecutiva.