La millor informació del ValènciaCF en valencià

André Almeida, el futur del centre del camp portugués
,

André Almeida, el futur del centre del camp portugués

COMPARTIR

El València oficialitzarà prompte el fitxatge d’André Almeida. El jove migcampista de 22 anys (nascut l’any 2000) ja suma dos assistències a este inici de la competició portuguesa en tan sols tres partits. Amb un valor de mercat de 5 milions segons Tranfermarkt, ha passat per pràcticament totes les categories inferiors de la selecció portuguesa i ara juga a la Sub-21, on ha anotat un gol en els set partits disputats.

Estil de joc

És titular en el centre del camp de Portugal U21, on hi ha molta competència i moltíssim talent. Entre ells destaquen, Fabio Vieira (Arsenal), Vitinha (PSG), Fabio Carvalho (Liverpool) o Dantas (Benfica) i Sousa (Porto) que són els grans projectes de la medul·lar portuguesa del futur.

MAB (Moments amb el baló): Estil de jugador Parejo o Arthur. Còmode en l’estil “futbol control”, ràpid en la circulació de pilota, sol lateralitzar la seua posició caient a banda dreta per a donar eixida de pilota, té bon peu en accions a pilota parada i entén bé el joc associatiu. Li agrada molt desplaçar la pilota i canviar d’orientació aprofitant el seu bon peu.

MSB (Moments sense el baló): S’activa molt bé per a robar en PTP (Pressió rere pèrdua). Ajuda molt en defensa, se li veu amb bona predisposició, involucrat i roba bastant.

Debilitats: Li costa en els duels, li falten recursos per a desfer-se de la pressió malgrat que gira bé sobre si mateix. Li falta atrevir-se més a ser definitiu en l’últim terç, és jove i és normal. Ha de conduir a més velocitat.

Lluitarà amb Nico i Musah


En context de l’actual València, ho veig un jugador de completar plantilla i una bona aposta de futur.
Guillamón i Soler per a mi són inamovibles. Lluitarà per un lloc amb Nico i Musah i donarà bona rotació.
Per a partits a Mestalla que vulgues futbol de control i madurar la jugada, em semblaria la millor opció amb Hugo i Carlos.

Important a la rotació

No ho veig un jugador d’impacte immediat, però sí una molt bona opció per a la rotació. En clau futur crec que pot ser important, ja assegut i adaptat, amb confiança i galons que em sembla que és el que li fa falta en el camp per a desplegar el seu futbol.

Anàlisi de Carlos Lozano (@CarlosLozanoFut)