Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Amb un 3-5-2 al Ciutat

Per Miguel Castells · 12 Març, 2021

El València ha preparat esta setmana el derbi amb moltes novetats. El conjunt blanquinegre té l’oportunitat d’avançar al Llevant a la classificació, i tot i que les baixes que té són molt importants, afronta el partit amb un onze de garanties. Per tal d’eixir amb els millors jugadors, Javi Gracia ha provat amb un canvi de sistema, que seria un 3-5-2 amb estos jugadors:

Porteria

A la porteria es continuarà apostant per Jasper Cillessen. El porter holandés va ser el millor jugador del partit davant el Vila-real i el gran culpable d’endur-se els 3 punts, principalment per les parades a Gerard Moreno, Bacca, Alcácer i Pedraza. Jaume, per la seua part, haurà d’esperar a la banqueta un partit més.

Defensa

A la defensa el València formarà amb una línia de cinc. Els tres centrals seran Diakhaby; que torna de lesió, Paulista i Guillamon. D’altra banda, al lateral esquerre formarà Toni Lato per la baixa de Gayà i per la dreta es manté Thierry Correia, que ja s’ha convertit en l’amo d’ixa banda a Mestalla.

Centre del camp

L’altra modificació serà a la medul.lar. Javi Gracia incorporarà a tres jugadors per dins per tal de dotar de consistència a l’equip, i suplir així dos baixes molt importants per al seu esquema: Soler i Racic. D’esta manera, Oliva debutarà com a titular amb la samarreta blanquinegra i l’acompanyaran Wass i Kang In.

Davantera

La baixa de Maxi Gómez obliga a Javi Gracia a reinventar-se, i en funció del que ha entrenat esta setmana tot apunta que els titulars seran Guedes i Gameiro. El portugués serà premiat pel seu gol de la victòria i actuarà de segona punta, mentres que Gameiro serà el nou referència.

Possible XI

Així, el possible onze queda de la següent manera:

Porteria: Cillessen.

Defensa: Correia, Diakhaby, Paulista, Guillamon i Lato.

Centre del camp: Oliva, Wass i Kang In.

Davantera: Guedes i Gameiro.