Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Amb més baixes que mai

Per Miguel Castells · 29 Gener, 2021

El València es juga hui molt més que 3 punts. La situació classificatòria del conjunt blanquinegre obliga sempre a pensar que un enfrontament és una final, però si afegim que és davant un rival directe i a Mestalla, el partit es pot qualificar de transcendental. Per a esta disputa, el València té moltes baixes, especialment a la línia defensiva, per tant, l’aposta de Javi Gracia amb els disponibles seria la següent:

Porteria

Excepte una sorpresa majúscula, la porteria serà per a Jaume Doménech. El porter d’Almenara és el porter titular a la Lliga i no fa la impressió que Javi Gracia vaja a canviar el seu porter titular en un partit tan important.

Defensa

La línia defensiva és la que menys dubtes presenta, ja que el València va amb pocs efectius. Si Mangala finalment no aplega al dissabte, la parella de centrals seran Guillamon i Gabriel Paulista. D’altra banda, Daniel Wass serà de la partida com a lateral dret, ja que Javi Gracia no té més possibilitats, i al lateral esquerre exercirà de capità José Luis Gayà.

Centre del camp

En esta part del camp, Javi Gracia compta amb més variants. La incògnita principal resideix a la banda esquerra, concretament en Guedes, ja que encara no es sap si Javi Gracia ja el considera un més dins de la rotació. El centre del camp probablement siga l’habitual, amb Racic i Carlos Soler, per la banda dreta eixirà Yunus Musah, i la banda esquerra pot ser per a Cheryshev, però no hem de descartar el retorn del portugués.

Davantera

Per últim, la davantera està menys clara que mai. Javi Gracia li està donant continuïtat a Kang In i Maxi, però no estan tornant la confiança amb gols, per tant, és possible que Javi Gracia aposte per una davantera diferent. Maxi Gómez pareix que serà un fixe tot i que el seu rendiment no siga el millor, i probablement el seu acompanyant esta vegada siga Manu Vallejo.

El possible XI

D’esta manera, el possible XI és el següent:

Porteria: Jaume Doménech

Defensa: Wass, Paulista, Guillamon i Gayà.

Centre del camp: Yunus, Soler, Racic i Cheryshev.

Davantera: Manu Vallejo i Maxi Gómez.

Regístrate en DAZN y disfruta del primer mes gratis. Después 9,99€ al mes sin permanencia.