ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Amallah explica com està físicament

Per Alex Alfaro · 21 Septembre, 2023

Selim Amallah va debutar amb la camiseta del Valencia Club de Futbol a Vitòria, després de recalar en l’entitat valencianista el passat estiu. El migcampista marroquí repassa, en VCF Media, els seus primers dies en el Club.

Valencia CF

“El Valencia CF és un club històric. Des que vaig saber que estaven interessats en mi, no ho vaig dubtar ni un segon. Quan era xicotet veia alguns partits del Valencia CF amb eixos grans jugadors que tenia. Quan vaig arribar ací vaig saber que no m’havia equivocat. És el club més professional en el qual he estat i és el que necessitava. El grup, l’entrenador… és gent que estima el futbol i a mi m’agrada jugar al futbol. L’entrenador vol que comencem des de darrere i que juguem amb la pilota, i eixe estil em convé, així que estic molt orgullós de ser ací”.

Primers dies en el Valencia CF

“Estic molt bé. No podria haver somiat un començament millor ací al València CF. Tot l’equip m’ha acollit molt bé. L’entrenador, els jugadors… em sent bé ací i espere poder aportar moltes coses a l’equip”.

Partit davant l’Atlètic de Madrid

“Va ser una victòria molt important. Veníem de dues derrotes seguides i necessitàvem donar una bona imatge i guanyar el partit. Vam mostrar la nostra millor cara, podem estar orgullosos, igual que els aficionats, que ens van donar suport molt”.

Equip

“Tenim un grup bo, unit i complet. Alguns hem arribat fa poc i necessitarem un poc de temps per a adaptar-nos, però veient com estan anant els entrenaments, ho farem d’una manera ràpida i automàtica”.

Estat físic

“Em sent molt bé. Crec que en cap moment de la meua carrera m’havia sentit tan bé. M’he preparat bé. Vaig jugar setanta minuts en la meua primera trobada amb el Marroc. Estic preparat per a jugar quan ho decidisca l’entrenador i accepte el que propose”.

El Camp de Mestalla

“És un sentiment molt agradable. És un estadi increïble, amb molts aficionats darrere del club, i això es nota. Poder jugar en aquest estadi davant d’aquesta afició és sempre un plaer. És un plus per a nosaltres. Espere que aquesta temporada puguem donar-los tanta felicitat com els vam donar en el partit contra l’Atlètic”.

València com a ciutat

“Sé que és una ciutat que estima el futbol. Quan estava a Valladolid i van saber que venia a València, em van dir que els aficionats eren molt apassionats amb l’equip. Quan anava a vindre ací, ja sabia que anava a haver-hi molta gent darrere del Club, però la veritat és que no m’esperava tant”.

Terratrémol del Marroc

“És una situació difícil per al Marroc. Normalment, penses que aqueixes coses els passaran a uns altres, però no a tu. Quan li toca al teu país, et sents trist. Nosaltres, els jugadors, érem presents allí en aqueix moment. Sobretot, estàs trist per les famílies que han perdut a sers estimats. Estem de tot cor amb ells, amb tot el poble marroquí, estiguen al Marroc o per tot el món. Tractem d’ajudar-nos com podem i espere que les persones afectades estiguen bé”.