Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  FITXATGES  

Albiol vindria a ser el substitut de Mustafi o Abdennour

Per Cristian Año · 12 Maig, 2016

En València ja es col·loca a Raül Albiol en la pròxima plantilla del València. El jugador del Nàpols, qui ja coneix massa bé l’entitat blanquinegra, sembla que té el desig de tornar a l’equip de la seua vida.

Suso Garcia Pitach té la intenció de vendre un dels actuals centrals del VCF, per deixar lloc al jugador, i la principal idea seria vendre a Abdennour per poder recuperar el màxim de preu que es va invertir amb ell, ja que el jugador no supera les expectatives que esperaven.

Però el marcat de fitxatges d’estiu és molt llarg i complicat, tant que de vegades les ofertes venen per jugadors més apetitosos i els quals no es té intenció de vendre, com és el cas de l’alemany Mustafi. Aleshores, el VCF, en cas de no poder vendre a Abdennour, hauria d’escoltar ofertes per Mustafi, de qui segur arriben propostes importants i de difícil decisió.

El VCF començaria a negociar per ell a partir de 30 milions, una bona quantitat si ho comparem amb què el jugador va arribar per un total de 8 milions aproximadament. La Bundesliga sospira per ell, i equips com el Bayern, Dortmund, Leverkusen, Leipzig… podrien presentar ofertes per fer-se amb els seus drets. Prompte veurem si Suso aconsegueix fer el que desitja, o si haurà de canviar un poc els seus plans de futur.