Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Albelda parla sobre Soler, Lato, Gayà, Nou Mestalla i la situació del club

Per Alex Alfaro · 12 Octubre, 2022

Albelda sempre és una d’eixes persones que parla completament clar pel que fa a les seues valoracions del club de Mestalla. En una entrevista concedida als companys de 90 minuts ha repassat els grans temes de l’actualitat esportiva valencianista.

Decidir quedar-se al València

“En la meua època era fàcil decidir-se. Barallàvem per quotes majors, aconseguíem títols i això ajudava molt per a prendre la decisió. Ara és mes complicat. Gayà sempre ha mostrat la seua idea de quedar-se, li tira molt el València”.

Carlos Soler

“Carlos Soler s’ha anat i no dubte que siga del València, com en el seu moment Farinó o Alcácer”

Gayà

Crec que és impossible aïllar-se del que passa al València, si GAYÀ és important, o jo en el seu moment, és pel rendiment i pel que representa. Has de carregar molt de pes en la motxilla. Ni crec que es puga aïllar ni crec que l’haja de fer”

“Si li respecten les lesions i té bon rendiment, Gayà ens superarà a tots en estadístiques. Tant de bo puga viure un València en el qual començara a ser tot diferent i puga viure més moments de felicitat”.

Mestalla

Mestalla és la casa de tots; però per a tindre ingressos extraordinaris cal actualitzar el camp i fer això en este Mestalla és difícil. Athletic, Atleti, Real… molts canvien. Trobarem a faltar Mestalla; però li agafarem afecte al nou

Lateral esquerre de la selecció

“Portaria a Gayà i a Jordi Alba al Mundial. Pesa també la trajectòria; ells dos estan per davant de la resta. Álex Moreno o el del Rayo estan molt bé, però GAYÀ podria ser titular sens dubte”

Lluita pel lateral esquerre al València

Jesús Vázquez té a Lato i Gayà i ho té difícil. Cal anar superant obstacles, a mi quasi em venen en pretemporada i en mesos era titular. A Mendieta també i després va rellançar la seua carrera. Hi ha moments en els quals necessites una mica de sort”.