Així va ser l’enfrontament entre Nuno i Emery en la Premier League

Per Blanquinegres · 25 Febrer, 2024

Emery (Aston Vila) i Nuno (Nottingham) es van enfrontar aquest cap de setmana en un dels partits més vibrants de la jornada en la Premier League. El duel d’extrenadors del València va finalitzar amb un 4-2 a favor de Emery.

En una primera part superba, l’Aston Vila d’Emery va solucionar el xoc davant el Nottingham Forest amb tres gols. I això que el Nottingham mai va baixar els braços i li va posar pebre al partit en una bona segona meitat.

Els homes de Unai Emery van patir més del compte per a doblegar a un equip que baralla per no perdre la categoria. Va arribar a posar-se 3-0 per davant en el marcador amb tres punts en 39 minuts i el seu rival va reaccionar amb dos gols que van mantindre la incertesa en Vila Park fins a l’últim tram.

El gol de Niakhaté va tindre continuïtat després de la represa amb un altre de Morgan Gibbs-White, que va signar una exquisidesa després de picar la pilota en un mà a mà davant Emiliano Martínez. El Nottingham Forest, amb 40 minuts per davant, tenia una opció d’agarrar-se a un partit que, definitivament, va tancar Bailey per a tranquil·litat d’Emery i els seus jugadors, que, una jornada més, estaran en llocs de Lliga de Campions.