Així serà el repartiment econòmic de la Supercopa d’Espanya 2022

Per Blanquinegres · 20 Octubre, 2022

Arriba la Supercopa d’Espanya i com no podria ser d’una altra manera porta polèmica en el repartiment econòmic dels diferents clubs, com ja va passar en la primera edició que el València va disputar a Aràbia i que va provocar que el club “che” demandara a la RFEF per un repartiment per a res equitatiu.

La Supercopa arrancarà el pròxim 11 de gener i novament enfrontarà al Reial Madrid amb el València i al Betis amb l’FC Barcelona. La final es jugarà el dia 15.

Segons ha informat El Partidazo de la Cadena Cope, la Supercopa d’Espanya reparteix un total de 40 milions d’euros. D’ells, 20 milions van per al futbol no professional, 2,8 milions d’euros per a Barça i Real Madrid, 1,7 milions d’euros per al València i 750000 euros per al Betis. El València acudeix en qualitat de finalista de Copa i encara així cobra prop d’un millió més que el guanyador de la Copa.

D’altra banda, l’empresa Kosmos (Gerard Piqué) s’emportarà 4 milions d’euros de comissió per l’organització del trofeu.

A tot això, cal sumar-li un milió d’euros per arribar a la final i 2 milions més per al campió. A més, a cadascun dels equips se li ofereix uns 300k per a desplaçaments i hotels.