Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així està la renovació de Mouctar Diakhaby

Per Alex Alfaro · 11 Octubre, 2022

Des de fa ja setmanes en el club tenen més que clar que la renovació més complicada serà la de Diakhaby. Cada partit que passa el central té més força en la negociació i el club s’afona més en la seua postura feble que marca el calendari i la proximitat al 30 de juny, data en la qual finalitza el contracte.

Ara, la principal diferència es troba en el tema econòmic. La postura del futbolista en este sentit de moment es troba molt allunyada. Gattuso va ser preguntat per Blanquinegres sobre este tema en la roda de premsa en la prèvia enfront de l’Osasuna. L’entrenador va reconéixer que parla tots els dies amb el futbolista, i un dels temes dels quals més parlen és de la renovació. En esta mateixa línia, està programada una reunió en els pròxims dies /setmanes entre totes dues parts, d’una manera més formal i amb l’objectiu del club de millorar les condicions oferides, tal com ha informat el periodista Dani Meroño.

Gattuso té per davant un dur treball de convenciment amb el futbolista. Si el jugador es crega el projecte, és més fàcil que accepte una millora salarial a la baixa. Mentrestant, equips d’Anglaterra i de França, com l’Olympique de Marsella de Longoria, toquen a la porta.