ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

A la venda la segona equipació de la pròxima temporada que es va filtrar

Per Blanquinegres · 03 Abril, 2024

En febrer es van donar a conéixer alguns detalls, principalment els colors, del segon equipament de la pròxima temporada del València C.F. La informació apareix en el portal Footy Headlines, qui afirmen que la pròxima temporada el València tindrà una segona camiseta en la qual es mesclarà el color negre i el daurat.

Encara és molt prompte per a aquest tipus de filtracions però la realitat és que la pàgina web que ha publicat les imatges molt poques vegades falla. Al València C.F comença a ser habitual que tots els estius l’afició conega abans la camiseta del seu equip a través de les xarxes socials que en un comunicat del mateix València.

Es tractaria de la primera vegada en la història del club en la qual la segona camiseta del València manté aquests dos colors. De moment és molt prompte i pròximament sabrem més detalls de la camiseta del València.Després de que es filtrara quins seran els colors de la camiseta, no han tardat en aparèixer a xarxes alguns muntatges sobre com podria ser l’equipament per a la temporada que ve.

Camiseta

Fa dos setmanes ja publicavem que havia aparegut la camiseta en xarxes socials amb etiqueta de preu inclós. Si no hi ha grans modificacions, serà una de les camisetes de la pròxima temporada

A la venda la segona equipació

Una tenda onlinne ha publicat i ha ficat a la venda una camiseta idèntica a la qual es va filtrar la setmana passada. Afirmen tindre talles des de la S fins a la XXL, també per a xiquets. No obstant això, no afirmen que siga la camiseta de la pròxima temporada i tampoc serà original, però és obvi que cada vegada hi ha més opcions que siga eixa l’equipació.