ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás afirma quin ha sigut el seu millor president

Per Alex Alfaro · 11 Març, 2022

Bordalás ha parlat en la prèvia del partit davant el Getafe on ha deixat un discurs clar respecte als objectius de la temporada. No vol deixar-se portat per la eufòria d’esta bona ratxa, però sí que destaca el moment complicat de la temporada i la importància del partit per a continuar apurant les opciones europees en lliga. 

No obstant, també ha sigut repreguntant per unes declaracions del propi Bordalás en una entrevista, on deia que Angel Torres ha sigut el millor president que ha tingut durant tota la seua etapa com a professional 

“He dit que Angel Torres és el millor president perquè és aixina. Anil és un gran president, però Angel Torres és el millor que he tingut i cal dir-ho. He tingut amb ell una relació molt estreta”

Partit

“Serà un partit de pocs riscos. És un equip molt competitiu seguir al rival i la veritat és que ha ficat en dificultats a equips inimaginables. No podem donar dades del que treballem, però la intensitat és alta per les coses que hi ha en joc”

Porteria 

No li he comunicat a Jaume si serà o no titular. Jo parle amb els protagonistes de moltes coses del dia a dia. Cillessen ha començat la readaptació. Tant de bo el pugam tindre el més promte possible”

Qué seria un notable?

“Tindre un notable en la temporada seria acabar en Europa. Però ara arriba el momet més complicat del campionat. Tots ens juguem coses vertaderament importants. Cada partit serà tremendament complicat”

Arambarri i Djené

“Saludaré a Arambarri i a Djené. Són bons xics i grans professions. Li donaré la bona sort”

Ratxes

“Jo mai he caigut en cap tipus d’eufòria. Les victòries estimulen. Ja ens ha passat durant el campionat i novament vam tornar a resultats contraris. El dia a dia de la competició ens anirà dient on ens trobem. Conec molt bé als jugadors del Getafe.

“És veritat que el Getafe vol retrobarse amb la victòria. És un equip molt intens, molt seriós i amb un gran gen competitiu. Volem donar-li continuitat a la bona ratxa”