ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Lliga denuncia càntics contra Kang In Lee a Mestalla

Per Pablo Marquez · 10 Novembre, 2022

Fa unes jornades, el València va perdre a Mestalla davant el Mallorca per 1-2. Els de Gattuso es van avançar en el marcador, però els gols de Muriqi i Kang In Lee, el qual va demanar perdó en la seua celebració, van donar-li la volta al partit.

Un dels aspectes més esperats del partit era la tornada de Kang In Lee a la qual va ser la seua casa. Cal recordar, que el mercat d’estiu de la temporada 2021/2022, el València li va donar la carta de llibertat a Kang In per a alliberar una plaça d’extracomunitari i fitxar a Marcos André.

El partit es va calfar i un sector de l’afició del València va expresar insults contra el futbolista sud-coreà. Ara mateix, la Lliga de Futbol Professional ha denunciat els següents càntics en el València – Mallorca: “Kang In Lee, fill de puta”, “Xafa-ho, xafa-ho”.

L’informe de la Lliga ha explicat que cap d’estos càntics va ser secundat per gran part de l’afició del València i que només es van escoltar en un sector concret de l’estadi. Per tant, haurem d’estar pendents a pròxims esedevneiments per a veure si el València rep alguna sanció al respecte.