Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

10 accionistes acudiran a la Junta del pròxim dilluns

Per Alex Alfaro · 07 Desembre, 2022

Hui a les 11.00 finalitzava el termini perquè els accionistes que volgueren accedir a la Junta presentaren en l’Àrea de l’Afició les delegacions d’accions pertinents. Cal recordar que enguany era necessari 5786 per a poder accedir dilluns que ve a la Llotja VIP de Mestalla. Eixa xifra per si mateix únicament la posseeix el màxim accionista que és Meriton Hòlding, és per això que la resta de col·lectius han hagut d’agrupar accions per a poder assistir.

El col·lectiu amb més representació ha sigut Libertad VCF amb 38021 accions, pràcticament el doble de les delegacions que van aconseguir agrupar el passat exercici. Si tot va bé i la documentació presentada és vàlida, sis membres representaran a Libertad VCF. La intenció del club és que la validació de les accions estiga entre hui i demà perquè el divendres es faça la comunicació oficial a cadascun dels interessats.

A més de Llibertad VCF, també assistirà l’Associació del Xicotet Accionista i l’Agrupació de Penyes. Cal tindre en compte que Torino a Mestalla va delegar en Federico Segreras, com a membre del grup, totes les seues accions pel que han pogut arribar a les accions necessàries sense cap mena de problema.

El periodista Héctor Gómez, com ja va aconseguir la temporada passada, també ha presentat la documentació este mateix matí i serà una de les veus discordants amb Meriton en la pròxima Junta. D’altra banda, Manuel Llorente no estarà present després de delegar les accions en Libertad VCF, com ja van fer oficial totes dos parts. Sesé, que sí que va estar en l’anterior Junta d’Accionistes, no assistirà esta vegada.