Murillo i Vezo juguen els seus primers minuts oficials en la temporada

Per Blanquinegres · 20 Septembre, 2018

Va ser una nit d’emocions. El Valencia CF tornava a la Champions, diversos jugadors s’estrenaven en este torneig continental i dos d’ells, Jeison Murillo i Ruben Vezo, disputaven els seus primers minuts oficials de la temporada. El colombià ja havia disputat minuts amb la seua selecció, però el lusità encara estava inèdit.

Jeison Murillo, que debutava en Champions, igual que els seus companys en l’onze inicial Daniel Wass i Carlos Soler, es va situar al costat de Gabriel Paulista en l’eix de la defensa. Mentre, el portuguès Rubén Vezo es va situar en el lateral dret. I van haver d’estar molt atents a les arribades i presència prop de l’àrea de Cristiano Ronaldo, Mandjzukic, Matuidi i Bernardeschi.

El central Murillo va estar providencial en el minut 20 quan amb el pit va traure un llançament de Matuidi que entrava en la porteria després d’una sèrie de rebutges de Neto. I va ser, a més, el protagonista a la mitja hora de joc en una acció amb Cristiano Ronaldo, que el col·legiat alemany Felix Brych va decretar com a targeta roja directa.

Després del descans l’àrbitre va vore el blocatge de Murillo a Bonucci després d’un córner. El colombià va protestar eixa decisió, però l’alemany va apuntar als onze metres. Amb el 0-2, després de tornar a marcar Pjanic, Marcelino va substituir a Vezo per Cheryshev en un intent de donar-li la volta al marcador. A partir d’eixe moment la Juventus no va inquietar l’àrea de Neto i Murillo va ser un espectador més en una fase de major domini ofensiu d’un Valencia CF que buscava per tots els mitjans el gol i que no va arribar en parar el meta Szczesny un penal a Parejo en el descompte.