La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kang In, i ara què?
,

Kang In, i ara què?

COMPARTIR
728-90

El projecte de pedrera del València es pot sostindre renovant a jugadors com Kang In Lee. El coreà és ixe jugador diferencial que canvia els partits, que filtra balons que no havia vist ningú i que, sorprenentment, tot i que és un jugador talentós, té molt de sacrifici defensiu. Cap d’estes virtuts el van servir per a fer-se un lloc a l’onze de Javi Gracia, però amb Bordalás… ara què?

L’experiència de Portillo al Getafe

La lògica diu que ara mateix també ho té ben complicat. Els jugadors del seu perfil no acostumen a ser totalment protagonistes amb Bordalás. Portillo (jugador talentós del Getafe) va perdre la seua titularitat a la segona temporada, quan l’equip madrileny va aconseguir fer un bloc sòlid. No obstant això, a València hi ha més equip que al Getafe, i l’estil de joc és possible que no siga el mateix.

Kang In tenia molt clar que no anava a renovar, però els canvis sempre donen esperança. Ahir Bordalás comentava que sempre ha tingut una relació molt estreta amb els seus jugadors, d’esta manera, espere que tinga una conversació amb el coreà on li comente que va a ser important. El preu de mercat de Kang In ara mateix és una broma en comparació amb el que es pot convertir.

Mentres siga Meriton…

Mentres siga Meriton Holdings qui defense els interessos del club, és una realitat que el València mai serà un equip estable, però amb Bordalás Kang In pot trobar ixe lloc que sempre ha desitjat al conjunt blanquinegre. La inactivitat amb Javi Gracia va ser un càstig molt dur, però ara a València hi ha nou entrenador, i per tant nova vida.

Per això, Kang In… ara què?