La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF retira l’exclusivitat de Mestalla a ADU
,

El VCF retira l’exclusivitat de Mestalla a ADU

COMPARTIR

728-90

El conjunt valencianista anunciarà la pèrdua de l’exclusivitat de l’estadi de Mestalla a ADU Mediterrànea, la qual s’hauria de formalitzar el pròxim 31 de març, però el club encara no ha obtingut les garanties de cobrament per part de l’empresa gestora.

Segons ha informat Superdeporte, ADU no està en condicions de garantir l’avanç del projecte en les condicions pactades amb el València CF, per això, el conjunt valencianista torna a obrir-se a les ofertes en un futur.

L’acord inicial entre ambdós parts hauria d’arribar amb un aval del 70% de les vivendes en l’Acequia de Mestalla, la urbanització projectada a les parcel·les de Mestalla, cosa que servia perquè el València iniciara les obres del nou estadi. Setmanes enrere, ADU va anunciar que volia canviar este punt de garanties per a intentar seguir amb el projecte.

A partir d’ara, ADU podrà tornar a cercar la forma de finançar el projecte. La crisi del Coronavirus no ha sigut la causa d’esta negociación fallida. Ja abans existien alguns dubtes.

El conjunt de Mestalla anunciarà està decisió abans del 31 de març, dia que s’hauria de firmar l’acord.