La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València treballa per a fer incorporacions al mercat de gener
,

El València treballa per a fer incorporacions al mercat de gener

COMPARTIR

728-90

Després d’un estiu en el qual Javi Gracia ha vist com els jugadors titulars de la temporada passada eren venuts, el tècnic navarrés va sofrir l’eixida de Kondogbia en el mes de novembre.

El València no ha fet cap incorporació en este estiu i l’equip ha quedat molt debilitat, ja que no ha pogut competir com ho feia en temporades anteriors.

Per això, segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, el València treballa en l’opció de realitzar un o dos fitxatges en el mercat d’hivern. L’equip de la capital del Túria va presentar la setmana passada unes pèrdues de 26,4 milions d’euros en els comptes oficials del club. No obstant això, les vendes de l’estiu encara no han computat.

La realitat és que el València encara necessita vendre i per això no es descarta la possibilitat que hi haja més vendes en gener. Però la cúpula directiva és conscient que Javi Gracia encara demana un central i un migcampista.

Per això, el Club de la Capital del Túria treballarà per a traure jugadors cedits, sense cap tipus d’obligació de compra. El València seguirà la mateixa política de fitxatges que en estiu i no pagarà per cap jugador.

A més, no vol quedar-se a cap futbolista en propietat, perquè açò suposaria un augment del Fair Play Financer, el qual el València vol complir per a no ser sancionat.