La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València està interessat en Yerry Mina
,

El València està interessat en Yerry Mina

COMPARTIR

728-90

El València està preparant una revolució en la seua línia defensiva, sobretot en els centrals. Amb la marxa de Garay, el club ha de fitxar a un jugador amb jerarquia i experiència que estiga a l’altura del defensor argentí.

Segons ha informat el diari britànic, The Sun, el València estaria disposat a pagar quinze milions d’euros a l’Everton pel defensa colombià, Yerry Mina. L’exjugador del Barça és una de les opcions que contempla el València per a reforçar la defensa.

El central colombià és una les bases de la defensa de l’Everton, on ha disputat 31 partits i ha participat en 2.418 minuts. A més, Yerry Mina s’incorpora molt bé a l’atac i ha marcat dos gols esta temporada. Però, tots recordem el grandíssim mundial que va fer amb Colòmbia i que li va servir per a fitxar per l’Everton.

Ara mateix, l’únic defensa que està clar que seguirà en el club és Gabriel Paulista. Tot fa indicar que Mangala abandonarà el València i el club té molts dubtes amb Diakhaby. A més, la renovació d’Hugo Guillamon encara no s’ha tancat i el jugador quedaria lliure al final de la temporada.

Durant les últimes setmanes ja han sonat nom de centrals com Diogo Leite i pareix que sonaran molts més durant l’estiu. En el cas de concretar-se les negociacions per Yerry Mina, el central colombià tornaria a la lliga i seria un dels primers jugadors en arribar com central en el cas que es produïsquen més eixides de defensors del València.