CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

Victòria d’estiu amb diluvi inclòs (2-4)

Per Blanquinegres · 20 Juliol, 2016

Segona victòria de pretemporada per al VCF de la temporada 2016/17. 2-4 davant un Preussen Munster que abans de marxar al temps de descans aconseguia alçar el 0-2 inicial i empatava.

Pako Ayestarán ha pogut provar als seus homes davant un conjunt de la tercera divisió alemanya en la que traure poques sensacions més enllà del resultat collit als 90 minuts de partit (2-4). L’Acadèmia GloVal ha tomat bona part de l’encontre. Eugeni, Lato, Soler, Rafa Mir i Aridai han pogut debutar com a jugadors del primer equip de conjunt blanquinegre.

La primera part finalitzava amb el resultat de 2-2. Paco Alcacer amb col·laboració de Rodrigo obria el marcador. Minuts després i en pròpia porta les diferències s’ampliaven amb el 0-2 al marcador. Al tram final del primer acte el conjunt local aconseguia reduir i igualar a dos.

Ja en la segona part el VCF rematava el partit amb dos gols més un de Rodrigo i atre més d’Aridai que aprofitava un rebuig. Cal dir que el partit va patir un tercer temps degut a la cancel·lació momentània que el col·legiat va decretar per la forta pluja que feia impossible la pràctica del futbol.

Finalment, els de Mestalla pogueren completar el partit amb un nou triomf, el segon de la pretemporada, i sense cap tipus de contratemps major en forma de lesió o molèsties. Fins i tot, Aymen Abdennour el qual no va completar la sessió prèvia del mati pogué sumar minuts al partit. Els valencianistes continuaran amb la seua posada a punt dissabte pròxim davant el Feyennord.