Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Vicent Guaita podria deixar la Premier i tornar a la lliga espanyola

Per Alejandro Fernandez · 19 Juny, 2023

L’ex porter valencianista, Vicente Guaita, té previst deixar el Crystal Palace en els pròxims dies i el seu destí podria ser el Getafe. Guaita encara té un any més de contracte amb l’equip anglés, però la seua decisió de canviar d’aires ja estaria presa i l’equip que més ha sonat per a fer-se amb els seus serveis és el Getafe.

Bordalás seguirà al capdavant de la banqueta del Getafe per a la pròxima temporada i ja es troba confeccionant la plantilla amb el president, Ángel Torres. Dins de la planificació esportiva estaria la contractació d’un porter si marxa David Soria, qui finalitza el seu contracte amb el club madrileny el 30 de juny i no hi ha acordada una renovació.

El Reial Madrid és un dels clubs que s’ha fixat en David Soria, com a substitut de Lunin. Aquesta operació obriria la posició de porter al Getafe i Vicente Guaita seria el millor posicionat. A part de l’opció espanyola del Getafe, Guaita té diverses opcions més en la lliga anglesa. Ja són diversos els clubs que han preguntat al Crystal Palace la situació contractual del porter per a incorporar-lo en les seues files.

Guaita va realitzar bones temporades i bons minuts a Mestalla des del seu debut en la temporada 2009/2009 fins a la 2013/2014 amb un pas pel Recreatiu de Huelva en la 2009/2010. El jugador de Torrent ha disputat partits de Champions amb el club che, però va haver de marxar-se al Getafe perquè va perdre la confiança amb el tècnic. Després d’una travessia a Anglaterra de 3 temporades, el portera valencià podria estar de retorn a Espanya en aquest mercat de fitxatges.