Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El VCF es planteja vendre a Siqueira

Per Blanquinegres · 26 Maig, 2016

Segons han pogut informar els companys de SER Deportivos Valencia, el VCF s’ha trobat amb la possibilitat de vendre al lateral esquerre brasiler, Guilherme Siqueira. Esta operació a priori pareix complica i impossible ja que el conjunt de Mestalla va fer-se amb els servicis del brasiler mitjançant una cessió de dos anys amb les que el jugador tancava etapa a l’Atlètic de Madrid ja que eren els anys que li restaven de contracte.

Ara després de conèixer una clàusula del contracte signat el passat mes de gener el VCF pot fer-se amb la propietat immediata del jugador pagant una quantitat de 2 milions d’euros cap al conjunt roig i blanc del Manzanares i així poder gestionar el futur del jugador segons l’interés del VCF.

Un futur del jugador que podria passar per Mònaco. L’equip del Principat hauria posat els seus ull sobre el lateral ja que amb la greu lesió de Coentrâo està parcel·la es troba damnificada. L’oferta a presentar-se podria rondar els 6 milions d’euros. Una jugada ‘mestra’ que podria portar un rendiment econòmic positiu de 4 milions.

A més a més, Jose Luis Gayà amb l’estiu per davant i la pròpia pretemporada té la possibilitat de tornar a ratllar al nivell que va mostrar i acostumar en Mestalla en la que va ser la seua primera temporada com integrant del primer equip del VCF.