Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

Sin categoría  

Un valencià vol optar a succeir a Rubiales

Per Alex Alfaro · 31 Agost, 2023

La Real Federació Espanyola de Futbol viu moments d’incertesa. Els presidents de les territorials van demanar de manera unànime la dimissió de Luis Rubiales, però el màxim mandatari ja va dir en el seu discurs que no pretenia deixar voluntàriament el seu càrrec. Ara, encara pendents de si el Tribunal d’Arbitratge Esportiu cessa a Rubiales, el president en funcions és Pedro Rocha.

Salvador Gomar, president de la Federació Valenciana, va explicar en ‘ElLarguero’ com van viure des del punt de vista dels vicepresidents el succeït durant l’Assemblea Extraordinària i les últimes hores.

Opinió de Salva Gomar sobre l'”assumpte Rubiales”

“Nosaltres, quan arriba el divendres i ens diuen això, entenem que dimitirà. Als altres set vicepresidents tampoc els havia comunicat res. Ell ens va preguntar d’un en un ‘confieu en mi?’ Va haver-hi alguns que sí, uns altres que li van preguntar què anava a dir. A algun li va dir, ‘tu confia en mi i ahí veuràs el que diré’. Quan va arribar a mi, li va dir que clar que si que confiava en ell. I li vaig dir ‘i tu confies en mi?’ Es va quedar callat. Amb mi no ha comunicat res, no m’ha preguntat res… Em vaig quedar parat. Però com havia dit que Rocha era el president, pensava que anava a dimitir. I Del Amo va ser l’únic que va demanar la seua dimissió

Salva Gomar es llança per una moció express

Salvador Gomar, tal com ha informat Onda Cero València, intentarà en les pròximes hores una moció de censura express contra Rubiales i d’aquesta manera es col·locaria com a successor al capdavant de la RFEF.