Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  

Tonny Vilhena, promesa holandesa al radar del VCF

Per Blanquinegres · 27 Abril, 2016

Amb la temporada 15/16, desafortunadament ja liquidada, el VCF i el seu equip de Direcció Esportiva al front, comença a perfilar els que han de ser els principals esdeveniments a l’estiu, els fitxatges que formen la plantilla 2016/2017 del València CF.

Estos rumors, encara sense la força requerida comencen a desprendre els primers noms que acaben relacionant-se amb el conjunt blanquinegre. Tonny Vilhena, és el nom propi que ix destapat des d’els Països Baixos. Este jove de 21 anys, jugador del Feyenoord de Rotterdam, ha sigut vinculat amb el VCF per la premsa local que a més el vincula a l’interés d’altres conjunts com són el Nàpols, el Leicester City i el Sevilla FC.

La possibilitat de dur a esta promesa emergent del futbol europeu seria perfecta per als dirigents de Mestalla ja que el seu vincle amb el conjunt de l’Eredivisie acaba el proper 30 de juny i per tant l’operació es tancaria en zero euros.

Crida l’atenció al respecte, la fixació des dels despatxos valencianistes de donar continuïtat a la recaptació de joves promeses del futbol dels que s’espera molt de rendiment en un espai de temps mig-curt vestint la camiseta valencianista. Una tàctica que vista al llarg de la present temporada a quedat vist que no ha acabat de donar el resultat esperat.