ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Thierry Rendall entra en la prellista de Portugal per al Mundial de Qatar

Per Pablo Marquez · 24 Octubre, 2022

Les seleccions estan començant a publicar les seues prellistes de cara al Mundial. Cal recordar que el pròxim mes de novembre començarà el campionat internacional més important del món. Com es disputa en Qatar i les seues temperatures són molt elevades en estiu, la FIFA va decidir que es celebrara en el mes de novembre, la qual cosa modifica tota la temporada.

Ara mateix, la selecció de Portugal ha publicat la seua prellista de cara al Mundial. En eixa convocatòria ha entrat el lateral del València CF, Thierry Rendall. Des de la seua arribada, Thierry ha millorat molt i ara és un dels futbolistes més importants del València.

Thierry s’ha fet fort en eixa banda dreta i ha crescut molt. El lateral portugués és un futbolista indiscutible per a Gennaro Gattuso i està convertint-se en un dels millors defensors de la lliga en eixa demarcació. Fernando Santos ha vist el nivell de Thierry i ha decidit seleccionar-lo en esta prellista.

Un altre jugador que també ha entrat és Gonçalo Guedes. Des de la seua marxa del València, el portugués ha perdut protagonisme i no és titular en la majoria dels partits del Wolverhampton, equip que està en posicions de descens de la Premier League. No obstant això, Guedes ha aconseguit convéncer al seu seleccionador i tractarà d’estar en Qatar, de la mateixa manera que va estar en Rússia.