Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  FITXATGES  

The Times parla de la tornada de Quique Sánchez Flores al VCF

Per Blanquinegres · 29 Abril, 2016

Segons els rotatiu britànic, Quique Sánchez Flores podria haver rebut una oferta del València CF per tal de fer-se càrrec de la banqueta de Mestalla de cara a la pròxima temporada 2016/2017. Este oferiment, a banda, estaria sent estudiat per el que va ser amo del lateral dret de Mestalla als 80 i que podria a més, tornar a repetir experiència com màxim responsable del vestidor blanquinegre com ja va passar des de la temporada 2005 fins a la 2007 i la seua traumàtica marxa del VCF després de caure davant el Sevilla.

El tècnic madrileny ha aconseguit l’objectiu del Watford, conjunt de la Premier en el que ha estat treballant esta temporada. Abastant els 37 punts al mes de febrer, el conjunt del mític cantat Sir Elton Jones nota com ha estat perdent la concentració del seu vestidor i ha arribat al punt de témer per la seua continuïtat en el conjunt del nord-est de Londres.

Afegir, que estes dolentes sensacions que senyales des de les illes, queden totalment en contraposició amb la temporada realitzada per els de Vicarage Road. En l’haver del tècnic espanyol, a banda d’abastar la permanència d’un conjunt amb el típic cartell de descens a principi, ha aconseguit posar al conjunt de les ‘abelles’ com són coneguts a les semifinals de la FA Cup que es va disputar fa unes setmanes a l’Estadi de Wembley. Desafortunadament, el Watford no va poder accedir a la gran Final al caure davant el Cristal Palace per 2 gols a 1.

Amb el nom de Quique, el VCF guanya un nou pretenent més per fer-se càrrec de la direcció esportiva valencianista després de la dura temporada que es troba en les seues acaballes als comandament de Pako Ayestarán i el seu equip de treball.