Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  

Stojadinovic: “He recomanat a Halilovic anar al VCF”

Per Blanquinegres · 18 Maig, 2016

En les últimes hores el nom de Alen Halilovic es troba fortament vinculat amb el VCF. La seua arribada des de Can Barça, Club amb el que té contracte, es podria produir en forma de cessió. D’esta forma, l’internacional croata, deixaria darrere l‘etapa de Gijón per tal de poder brillar a Mestalla, amb unes cotes més altes.

Amb els rumors al màxim, l’agent del futbolista, l’ex jugador del Mallorca, Zoran Stojadinovic ha pogut confirmar a Esports COPE Barcelona que ell mateix ha pogut tractar de convèncer al jugador per jugar de blanquinegre la propera temporada. “València és la millor opció per a créixer. És un gran Club, en el que encaixaria bé”.

Preguntat per l’estat de la negociació i les possibilitats de tancar-se abans de la celebració de la Eurocopa en la que està convocat, el seu agent a pogut avançar que tant Robert Fernández com Suso Gª Pitarch han sigut els encarregats de moure les fitxes al tauler. “Tinc entés que han avançat tant Barça com VCF i que es troben prop de signar un acord”.

L’acord del que es parla dóna per a dos resolucions. El primer seria el de tancar l’acord en forma de cessió i l’altra podria portar al conjunt valencianista en fer-se amb el servicis del jugador en propietat a canvi d’una xifra propera als 5 milions d’euros. El FC Barcelona a canvi es guardaria una opció de recompra durant tres anys per 10 milions d’euros el primer any, 12 M d’€ el segon i 15 el tercer.