ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP

Rugani, el “substitut” de Chiellini

Per Miguel Castells · 18 Desembre, 2020

Daniele Rugani és el jugador que més possibilitats té de fitxar pel València este mercat de gener. El defensa italià de 26 anys pertany a la Juventus, però actualment es troba cedit al Stade de Rennais de la lliga francesa. La mateixa Juve és qui està valorant si la cessió de Rugani seria més fructífera a València, on Javi Gracia l’espera amb els braços oberts.

Rugani a la selecció italiana

Rugani és internacional amb Itàlia des de 2016, però no és un fixe a la selecció. Compta amb 7 internacionalitats, però en nombroses ocasions ha sigut convocat, encara que sense disputar cap minut . El seu debut va ser l’1 de setembre davant França, un rival de primer nivell. Va entrar a la segona part en un partit que Itàlia va perdre per 3 a 1.

Etapa a la Juventus

D’altra banda, a la Juve va debutar amb tan sols 20 anys. Al conjunt italià jugà alguns partits de lateral dret, però principalment en la posició de central. Les seues bones actuacions varen derivar que l’afició de la Juve pensara que seria el substitut de Chiellini (per la seua edat), però finalment va ser el substitut de Bonucci, qui va fitxar pel Milan ixe estiu.

Qualitats

Per últim, Rugani és un central contundent. Amb bon joc aeri, ja que mesura 1,89 m i té molta corpulència. Compta amb una bona eixida de baló, un recurs que ara mateix fa falta al València, i tota la vida ha aprés dels millors: Chiellini, Bonucci i Barzagli. Javi Gracia vol millorar la defensa, i sap de bona mà que els millors en esta línia del camp són els italians.