Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Riazor apunta cap a Pablo Piatti

Per Blanquinegres · 01 Juliol, 2016

Tot i que cap oferta acaba de prendre forma i força, Pablo Piatti continua acumulant pretendents de cara a poder seguir la pràctica del futbol lluny de Mestalla. Després de conèixer els desitjos d’equips com Reial Societat o Olympiakos d’Atenes, és ara el Deportivo de la Corunya l’equip que estaria disposat a recuperar la millor versió del ‘duende’.

Tal i com apunten des de Galicia, concretament el Diari El Ideal Gallego, el conjunt dirigit per Gaizka Garitano estaria molt interessat en poder traure el rendiment de l’argentí davant la situació que li espera en Mestalla on no entra als plans més immediats de futur de Pako Ayestarán. Esta circumstància no queda en l’oblit del conjunt de Riazor i per tant ànima encara més a plantejar els primers contactes.

Mentres tan, l’entorn de Pablo Piatti es mostra tranquil davant este interès i són totalment conscients de que tenen contracte fins al 2019 amb el conjunt blanquinegre i que el que tinga que vindre, vindrà. El que si tenen clar és que el present i futur del futbolista passa per jugar a Espanya rebutjant totalment eixir d’Espanya cap a altra lliga de menor intensitat competitiva.