La millor informació del ValènciaCF en valencià

PSG i València esperen tancar hui l’eixida de Soler
,

PSG i València esperen tancar hui l’eixida de Soler

COMPARTIR

El PSG té intenció de fitxar a Carlos Soler en els pròxims dies, segons va informar durant el dia d’ahir el periodista Pedro Morata en la Cadena Cope. El seu representant, Jose Rodrígez Baster, té l’ordre directa per part del PSG d’arribar a un acord amb el València i es pot donar durant les pròximes hores.

Una notícia que no sorprén ja que el passat 13 d’agost, Tribuna Deportiva ja contava que durant l’estiu ja havien existit contactes entre el PSG i la seua agència de representació.

El PSG estaria disposat a pagar i oferir entre 15 i 17 milions d’euros. Una quantitat xicoteta per a un equip com el PSG. La idea del club al llarg de tot l’estiu era no traure a Soler per menys d’una quantitat que estiguera entre els 20 i els 25 milions d’euros.

A més, segons acaba d’informar el portal Relevo, el PSG i el València esperen tancar durant el dia de hui el traspàs de Carlos Soler. Hi ha poca distància entre tots dos clubs i sempre segons este mitjà, les diferències són mínimes. L’operació podria tancar-se entre 17 o 18 milions d’euros, i cinc milions en variables. El futbolista i el PSG també tenen un acord entre ells i no veuria amb mals ulls la seua eixida cap a París.