Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

PRÈVIA VCF-RSO: Punt final a una desastrosa temporada

Per Cristian Año · 13 Maig, 2016

Últim partit de la temporada 15/16. El València rebrà a les 20.30 h en Mestalla a la Reial Societat, dos equips qui no lluitaran ja per cap objectiu, sinó per l’orgull i per acabar de la millor forma aquesta temporada.

Per fi acaba el malson del València, per fi acaba aquesta eterna temporada on l’equip blanquinegre no ha aconseguit cap objectiu desitjat. És més, si mirem més a fons, han patit inclús en algunes jornades per la por del descens. També es sumen uns canvis constants d’entrenadors, que han fet que l’equip no aconseguira una estructura sòlida i clara.

Aquest enfrontament posarà punt final a la pitjor temporada de tres punts en la història del VCF. Els de Pako Ayestaran arriben amb importants sancions i lesions com Siqueira, Rodrigo, Fuego, Enzo, Cheryshev… però la resta, intentaran donar una alegria a l’afició per oferir una bon acomiadament.

Per part de la Reial Societat, Eusebio afirma que “em fa il·lusió guanyar sempre, tracte de fer el millor possible i donar el màxim”. Si mirem els resultats històrics dels enfrontaments de lliga entre aquests dos equips, el VCF ha guanyat 55 vegades d’un total de 129 partits, mentre la Reial s’ha emportat altres 42. La resta, 32 partits, han acabat en empat.

Hui, com ja hem dit i per sort, acaba la temporada. El València començarà a formar una nova plantilla després d’aquest partit. Ja va sent hora de preparar la temporada següent per què no passe el mateix que en aquesta. Seran capaços almenys d’oferir a l’afició els 3 últims punts?

Alineació 11 titular - rsociedad2