PRIMER EQUIP  

PRÈVIA Eibar-VCF: Gary Neville s’estrena en un partit amb sabor britànic

Per Blanquinegres · 13 Desembre, 2015

El VCF de Gary Neville es presenta esta vesprada a les 16 a l’Estadi de Ipurua. La Lliga és ara la competició predilecta dels de Mestalla deixant a banda la competició europea fins el mes de febrer i la Copa del Rei. El nou tècnic valencianista precisament debutarà a la banqueta de Lliga davant un equip amb una essència molt Premier League, un aspecte que podria valorar-se positivament tenint en compte el gen competitiu del qual procedeix Gary Neville.

Un gen que haurà d’instal·lar dins del seu vestidor de cara al duel davant els bascos i per al que resta de temporada. Jugar a Ipurua necessita de, principalment, jugar amb el mateix grau d’intensitat que el conjunt de Mendilibar, un aspecte que genera multituds de dubtes ja que el conjunt blanquinegre només ha sabut mostrar la cara més feroç fa una setmana davant el FC Barcelona, però també es pot confiar que el bac europeu de dimecres puga ajudar a vore una cara més saludable.

Per a esta prova Neville recupera efectius. André Gomes, Antonio Barragán i Lucas Orban es sumen a l’expedició per ajudar després de superar les seues molèsties. La pitjor part continuen sent les baixes, sensibles si tenim en compte que el tècnic anglès perd la parella que feia funcionar els seus plans, Parejo/Enzo, un per sanció l’altre per lesió. Per això la confecció d’un onze es veu prou complicat.

El conjunt armer arriba en una dinàmica negativa, sumant 3 derrotes consecutives entre Lliga i Copa, però parlant en còmput general, els números abastats fins ara fan dels eibarresos un conjunt que torna a parèixer el que va sorprendre a la primera volta de la passada campanya. Es troben a la novena posició amb 20 punts, els mateixos que sumen els valencianistes.

Enguany Borja Bastón ,Sergi Enrich i Saúl Berjón són el perill dels de Mendilibar ja que entre estos tres homes poden presumir d’haver estat present en 14 dels últims 15 gols de l’Eibar ja siga fent els gols o ve actuant com assistents. L’únic però que es presenta en els locals és la baixa de Jaime, el porter titular per un colp al maluc.

Sumar esta vesprada els 3 punts provocaria diverses coses. El punt abastat la setmana passada tindria un sabor molt millor del que ja va deixar just el final del partit i en conceptes més actuals les diferències amb els que a hores d’ara ocupen les posicions de privilegi a la Lliga no serien més grans, si es tenen en compte els resultats collits amb rivals com són Sevilla, Celta o Depor, equips ara per davant del VCF, això si, amb un partit més.

Alineació 11 titular eibar