+  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA Barakaldo-VCF (1/16 Copa del Rei): Una Copa per a agafar aire

Per Blanquinegres · 02 Desembre, 2015

La Copa de S. M. El Rei es presenta en el camí del València CF per a llepar-se les ferides del terratrèmol patit en les últimes 48 hores. Nuno ja és passat i el Barakaldo serà el primer rival en creuar-se al actual VCF ‘interí’.

Voro i Neville afrontaran el seu primer partit com a parella fins que arribe l’inquilí definitiu de la banqueta de Mestalla, al qual se li espera segons paraules de la Presidenta en dies o en la propera setmana.

En terminis purament esportius, la Copa arriba en un moment molt gris del conjunt de Mestalla, gris en Lliga i pràcticament obscur en Champions. Així, hui entra en lliça la tercera competició per als blanquinegres i ho fa amb un conjunt de 2a divisió B en un moment molt dolç. El Barakaldo és líder del grup 2 de la competició de bronze del nostre futbol on només ha perdut un sol partit en el que porta de temporada.

Recordant els últims inicis del VCF a la Copa, tot i la poca envergadura del rival, els del Túria han patit en més d’una ocasió. Nàstic de Tarragona, Logronyès, Novelda o Rayo, com l’any passat. Així, d’esta forma i en les circumstàncies en les que es troba el Club, esta competició, la del KO pot servir per poder tornar a agafar aire i tornar a guanyar en confiança sobretot tenint molt en compte el que espera al girar el cantó –FC Barcelona i Olympique de Lyon.

El duel, segon en tota la història del València CF davant este rival, el primer es va jugar a l’any 1942, comptarà amb dos jugadors que coneixen prou la casa blanquinegra. Alex Quintanilla i Armiche podran tornar a recordar el que va ser part del seu aprenentatge al conjunt valencianista. En el cas del central Quintanilla, cal recordar que fins i tot va estar convocat per a una eixida complicada i molt senyalable com Bilbao.

Per últim, un aspecte que es desvetllarà vora una hora abans del xiulit inicial de l’encontre, serà conèixer els onze elegits pel tàndem Voro-Neville. Sense ser un secret a veus tot podria indicar l’ús d’un sistema 4-2-3-1 on les rotacions donarien lloc a vore a jugadors del filial convocats per a esta cita de 1/16 de final com Diallo o Rafa Mir i descans per a altres jugadors com Alcácer o Feghouli. Realment crida l’atenció la llista de desconvocats per lo completa que és davant totes les baixes per lesió que últimament arrossega el VCF.

Alineació 11 titular - barakaldo ida