Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Peter Lim paralitza les operacions Amallah – Marcos André

Per Manel Rumbau · 08 Agost, 2023

No és cap novetat que el València té pactat, des de fa un temps, un acord perquè Selim Amallah arribe cedit a Mestalla aquesta temporada. Cal recordar, en aquest cas, que el migcampista marroquí té una clàusula deslliuradora per a este curs què li permet eixir de Valladolid. I es que amb l’equip en Segona divisió, el club que igualara la fitxa que percep en el club val·lisoletà podia emportar-se l’internacional del Marroc.

D’aquesta forma, les operacions Amallah – Marcos André es trobàven tancades al arribar totes les parts implicades a un acord total. D’aquesta forma, el jugador brasiler del València tornaria a Pucela la pròxima temporada, mentre que  l’internacional marroquí reforçaria el mig del camp valencianista en forma de cessió. 

No obstant això, tot estava a expenses de la decisió, una vegada més, del màxim accionista del València. D’aquesta manera, fins que Lim no donara el seu famós OK, l’operació no es tancaria definitivament. 

Lim bloqueja l’eixida de Marcos André perquè vol un traspàs

I així ha passat. Lim ha paralitzat, al igual que ha fet amb l’operació Canós, l’acord total entre Valladolid i València per Marcos André i Amallah respectivament. Segons ha informat el Diari AS, el màxim accionista del club de Mestalla no ha autoritzat l’operació perquè vol un traspàs pel davanter brasiler. 

El cert es que el Valladolid assumia la seua fitxa i el València l’amortització anual del seu fitxatge, del qual encara resta per amortitzar 5,1 milions. Precisament, amb la intenció de tractar de recuperar amb el temps part del pagat en el seu traspàs, el València veia amb bons ulls que recalara en un club que Marcos André coneix i que serà un dels punters de la categoria de plata. No obstant això, tot ha quedat en res perquè Lim no aprova la seua cessió.
 
Amb tot açò pel mig, també queda bloquejada l’arribada de Selim Amallah. Però, com la situació de qualsevol altre futbolista pretés pel València, està també en “stand-by” per Lim fins que el club materialitze les eixides de Castillejo, Racic o el mateix Marcos André. Una situació vergonyosa per a un club que debuta aquest divendres en LaLiga.