ACTUALITAT  

Pedro Cortés sobre la seua condemna per abús: “Va ser tot una milonga”

Per Alejandro Fernandez · 15 Novembre, 2023

Pedro Cortés, ex president del València CF, va acudir a una entrevista en el programa dirigit i presentat per Paco Polit, ‘Veus Fé-Cé’, en el qual va parlar sobre la seua condemna per un cas d’abús a un menor d’edat i sobre la situació actual del València.

La Fiscalia Provincial de València va demanar una condemna de dos anys de presó per a l’expresident del València, però que finalment no va complir pel pagament de 6.000 euros al llarg de 36 mesos. En el seu escrit de qualificació davant el Jutjat, la fiscal explicava que el menor va signar un contracte de representació amb l’agència d’un familiar de Cortés, la qual cosa “va facilitar que l’acusat tinguera contacte de manera habitual amb el menor”, la qual cosa, al seu torn, va donar lloc a una “relació de confiança”.

Segons l’escrit, al novembre de 2020, Pedro Cortés va convidar al jove jugador, que tenia 16 anys, a menjar amb la seua família en un restaurant de València i durant el menjar li va murmurar a l’orella: “Te menjaré sencer”. Pedro Cortés ha explicat en el programa que “va ser tot una milonga, però la justícia està així”.

Sobre la situació actual del València, l’expresident ha manifestat que el màxim accionista havia d’haver invertit més en el club de Mestalla, però que la culpa és dels qui en el seu moment van vendre el seu accionariat a Lim. 

Pedro Cortés compta en l’entrevista realitzada per Paco Polit que l’expresident, Anil Murthy, li va mostrar el seu interés per al seu retorn a l’entitat valencianista, però Cortés va declinar la proposta. “Què volien, que m’asseguera allí i que em partiren la cara? Vaig dir que no”, va concloure Cortés.Hola