La millor informació del ValènciaCF en valencià

Pako Ayestarán analitza al València i els seus últims moviments
,

Pako Ayestarán analitza al València i els seus últims moviments

COMPARTIR

Pako Ayestarán ha atés els companys del Diari AS per a parlar de la situació actual del València. Nascut en Lezo, va eixir del club al novembre de 2016 després de 12 partits sense molt d’èxit.

Samuel Lino

Sí, és un futbolista que ha donat un gran rendiment l’última temporada en el Gil Vicente. El bon nivell del grup ha fet que es fomenten els rendiments individuals. Gil Vicente ha tingut un gran centre del camp i això ha fet que jugadors com a Lino es beneficien perquè li arribaven pilotes en bones condicions. Les seues característiques individuals són d’un futbolista desequilibrant, amb un gran un contra un, que juga millor a l’espai encara que no desentona en el joc combinatiu És destre encara que juga per la part esquerra. A més té gol. Ha marcat 13 gols enguany (11 en lliga i dues en copa) que és una mitjana d’un gol cada tres partits. Té molt bona arribada.

 

Futbol de posesió de Gattuso

Gil Vicente és un equip que es basa en la combinació i ell no desentona encara que les seues virtuts es desenvolupen en camp contrari. Anar al València serà bo per a la seua progressió, un bon test per a ell. I també per al València.
 
 

Situació del València

La majoria dels equips capdavanters tenen una estabilitat que el València ara mateix no té. Crec que falta continuïtat i creure en un projecte. En els últims anys sempre s’ha canviat d’entrenador a la primera oportunitat i això és una cosa fonamental ara mateix en el futbol.